ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΔΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΓΚΑΜΙΛΗΣ

Οι σύνδεσμοι μέλη της ΟΔΚΕ στην γενική τους συνέλευση στις 20 Ιανουαρίου 2018 στην Πάτρα,

Ανακήρυξαν ομόφωνα σε Επίτιμο Πρόεδρο της ΟΔΚΕ, τον Ανδρέα Τσαγκαμίλη.

Το βιογραφικό του Κου. Τσαγκαμίλη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα και έγινε διαιτητής καλαθοσφαίρισης το έτος 1970 και Διεθνής Διαιτητής το έτος 1974.

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του διαιτήτευσε αγώνες όλων των κατηγοριών στην Ελλάδα και σε όλες της Χώρες της Ευρώπης.

Κατά το ως άνω χρονικό διάστημα τιμήθηκε για την προσφορά του στον χώρο της διαιτησίας από την ΕΟΚ, από τις Τοπικές Ενώσεις της ΕΟΚ (Αθήνας, Πειραιά, Τρικάλων, Ρόδου, Κιλκίς, Κοζάνης, Καλαμάτας, Πάτρας, Κρήτης κ.α.), από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, από την Νομαρχία Πειραιώς, από τον Δήμο Αθηναίων, από τον Δήμο Γλυφάδας, από τον Δήμο Λιοσίων, από την ΟΔΠΕ, από το ΕΚΑ, από την ΠΟΕΜΠΑ, από την ΕΑΒ, από τον Σύλλογο Δρομέων και Υγείας Αθηνών – Πειραιώς, από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, καθώς και από όλους τους Συνδέσμους-Μέλη της ΟΔΚΕ.

΄Ηταν μέλος του ΣΔΟΑ (Συμβούλιο Διαιτησίας ΟμαδικώνΑθλημάτων της Γ.Γ.Α.), μέλος στο υπηρεσιακό Συμβούλιο Γυμναστήριων του”Αγίου Κοσμά” (Γ.Γ.Α.), καθώς και μέλος διαφόρων επιτροπών διαιτησίας.

Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) επί σειρά ετών, από το έτος 1999 μέχρι το 2005 Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και από το 2005 μέχρι το 2012 Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ.

Από το 2012 και μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ