ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΔΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και όλη η ανθρωπότητα, είμαστε σίγουροι ότι το σύνολο των Ελλήνων διαιτητών κρατάει ψηλά το αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης.  Αυτό είναι σίγουρο ότι συμβαίνει, λόγω του υψηλού επιπέδου που έτσι κι αλλιώς έχουν οι Έλληνες διαιτητές Καλαθοσφαίρισης, επιδεικνύοντας πάντα την ατομική και κοινωνική τους ευθύνη.

Βρισκόμαστε μπροστά σε νέα δεδομένα που σίγουρα θα μας επηρεάσουν.

Τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει και δεν διεξάγεται κανένας αγώνας καλαθοσφαίρισης στην χώρα μας. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει και να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα. Επίσης σίγουρα, οι κοινωνικές, επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις που εξελίσσονται καθημερινά διαμορφώνουν νέα δεδομένα που καλούμαστε όλοι να τις παρακολουθήσουμε.

Η ΟΔΚΕ και αυτή με την σειρά της παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στενά.

Το ετήσιο σεμινάριο αξιολογημένων διαιτητών παραμένει ως έχει, προγραμματισμένο για τα μέσα Σεπτέμβριου 2020. Η επιμόρφωση συνεχίζεται με ερωτήσεις κανονισμών στο site της ΟΔΚΕ. Το σεμινάριο επιλογής διαιτητών στην Γ’ Εθνική –προστάζ-  είναι ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την ΟΔΚΕ και όλους τους Συνδέσμους Διαιτητών. Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΚΕ έχει καταλήξει στους υποψήφιους διαιτητές και θα τους καλέσει σε σεμινάριο επιλογής μόλις και αφού ομαλοποιηθεί η κατάσταση, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο κανένα, δίνοντας τους επαρκή χρόνο προετοιμασίας.

Η ΟΔΚΕ παραμένει στην διάθεση σας για οτιδήποτε.

Σας ευχόμαστε υπομονή ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, προσωπική και οικογενειακή.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ ΟΣΟ ΕΞΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ για εμάς, για την οικογένεια μας, για τους συγγενείς και φίλους μας, για όλους τους Έλληνες.

Με εκτίμηση

Διοικητικό Συμβούλιο ΟΔΚΕ