ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 39ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΤΟΥΣ 2021 « ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΠΙΣΙΩΤΗΣ »

              Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ, αναλύοντας τα στοιχεία τα οποία στάλθηκαν από τους Συνδέσμους,Συγχαίρει τους Έλληνες Αξιολογημένους Διαιτητές για το αίσθημα υπευθυνότητας που επέδειξαν στην αντιμετώπιση του Covid 19, συγκεντρώνοντας ποσοστό πλήρως εμβολιασμού και ανοσίας το οποίο ξεπερνά το 80% .

            Πέραν αυτού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρωτόκολλο που θα ισχύσει και θα εφαρμοστεί αυστηρά από την ΟΔΚΕ στην διάρκεια του Ετήσιου Σεμιναρίου, σε συνεργασία και συνεχή ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ:

  1. Όλοι οι Εμβολιασμένοι Διαιτητές θα προσέλθουν με την επίδειξη βεβαίωσης εμβολιασμού
  2. Οι Μη εμβολιασμένοι Διαιτητές θα προσέλθουν με επίδειξη βεβαίωσης Μοριακού PCR τεστ 48 ωρών πριν την καθορισμένη ώρα προσέλευσης στο σεμινάριοή Rapid Test 24 ωρών πριν την καθορισμένη ώρα προσέλευσης στο σεμινάριο
  3. Όσοι Διαιτητές έχουν Νοσήσει με πιστοποιητικό νόσησης που λήγει μετά το πέρας του σεμιναρίου
  4. Όλοι οι Συμμετέχοντες θα προσκομίσουν ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ των σχετικών βεβαιώσεων (παραγράφων 1 και 2) στο ξενοδοχείο Capsis ώστε να γίνει έλεγχος από την γραμματεία του σεμιναρίου και να λάβουν βεβαίωση για το cheek in στο ξενοδοχείο αλλά και για την είσοδο στους χώρους του σεμιναρίου.
  5. Όσοι Διαιτητές προσέλθουν στο προαιρετικό αγωνιστικό τεστ την Πέμπτη 26 Αυγούστου πριν την επίσημη έναρξη του Ετήσιου Σεμιναρίου, θα πρέπει να επιδείξουν τις βεβαιώσεις των παραγράφων 1,2 και 3.
  6. Το Σεμινάριο θα λειτουργήσει με σύστημα «bubble – περιορισμένου χωροταξικού περιβάλλοντος» που σημαίνει ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο όλων των συμμετεχόντων.
  7. Η αδιάλειπτη παρουσία στο Σεμινάριο είναι υποχρεωτική και είναι με ευθύνη του εκάστοτε Διαιτητή η μη απομάκρυνση του από το χώρο του σεμιναρίου για οποιαδήποτε υποχρέωση έστω και αγωνιστική.
  8. Δεν ΕΠΙΤΡΑΠΕΤΑΙ σε κανένα άτομο, η είσοδος -εκτός των συμμετεχόντων-, τόσο στους χώρους του ξενοδοχείου όσο και στα γήπεδα στα οποία θα γίνουν τα αγωνιστικά τεστ και τα μαθήματα.
  9. Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους (ξενοδοχείο – γήπεδα) η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ .

Συνάδελφοι, λόγω της πανδημίας,είναι αντιληπτό ότι η συμμετοχή μας στο σεμινάριο απαιτεί προσωπική και ομαδική ευθύνη.

Είναι ευθύνη όλων μας, να μην ακυρώνουμε το ελεγχόμενο περιβάλλον του σεμιναρίου, και να συναναστρεφόμαστε με άλλες μη ελεγχόμενες από εμάς ομάδες ατόμων (καταστήματα, εστιατόρια ακόμα και αγώνες).

Η ΟΔΚΕ κάνει μεγάλη προσπάθεια για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται, για την άνετη, ασφαλή και υγιή παραμονή των Διαιτητών στο Ξενοδοχείο.

Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα προαναφερόμενα θα έχει σαν αποτέλεσμα είτε την μη είσοδο στο σεμινάριο, είτε τον άμεσο αποκλεισμό και αποχώρηση ατόμων χωρίς περαιτέρω ειδοποιήσεις. Προέχει το Σύνολο!!

                                                     Ερχόμαστε υγιείς και επιστρέφουμε σπίτι μας – στην οικογένεια μας, υγιείς.