ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 39ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

      Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες αλλά και σε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διεξαγωγή του 39ου Ετήσιου Σεμιναρίου Αξιολογημένων Διαιτητών «Σταμάτης Μπισιώτης» που διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκης 26-31 Αυγούστου 2021.

      Ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους κ.κ. Davorin Nakic, Τανατζή Γεώργιο, Κουκουλεκίδη Στυλιανό, το Μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ κ Ταβουλαρέα Κυριάκο, τους Διεθνείς Διαιτητές Κορομηλά Ηλία, Παπαπέτρου Πέτρο και Πουρσανίδη Γεώργιο, τον προπονητή Κο. Σφαιρόπουλο Ιωάννη, τον πρώην διεθνή αθλητή Κο Ζήση Νίκο και την πρώην διεθνή αθλήτρια Κα. Μάλτση Ευανθία  .

     Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Κος Μαυρωτάς Γιώργος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού (μέσω τηλεδιάσκεψης), ο Κος. Καλαφάτης Σταύρος Υφυπουργός Εσωτερικών-Μακεδονίας Θράκης, ο Κος Ζεϊμπέκης Νικόλαος Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ο Κος Τσάκος Κωνσταντίνος, ο Κος Shay Shtriks, ο Κος Τριαντάφυλλος Πέτρογλου και βεβαίως όπως κάθε χρόνο η Κα. Χρυστάλλα Χαραλάμπους πρόεδρος της ΕΟΑΑ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

     Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου Capsis για την άψογη φιλοξενία τους όσο και τον Κο. Τσίτουρα Ιωάννη και την εταιρεία Giorgos Sourlis – Human Resources για την αμέριστη υποστήριξη τους.

   Ευχή όλων είναι, με αφετηρία της επιτυχίας του φετινού Σεμιναρίου, το Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο να συνεχίσει να εξελίσσεται και να καινοτομεί προσφέροντας εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία μέσα από ομάδες εργασίας, από Διαιτητές προς Διαιτητές.

Η αρχή έγινε και θεωρείται βέβαιο ότι θα επακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές καινοτομίες. Πλέον, στα σεμινάρια οι Διαιτητές θα έχουν ενεργό ρόλο με την επίβλεψη έμπειρων και προσιτών εισηγητών.