Ανακοίνωση ΟΔΚΕ για την ΓΣ και το Σεμινάριο Διαιτησίας στην Πάτρα

Το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ με το πέρας της Τακτικής και Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης καθώς και του Σεμιναρίου Αξιολόγησης για την Γ’ Εθνική, που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Πάτρας από 5 έως και 8 Μάϊου θα ήθελε συγχαρεί τους Διαιτητές, οι οποίοι υποβλήθηκαν επιτυχώς στις γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις.

Όσοι, δε, δεν τα κατάφεραν να τους υπενθυμίσουμε ότι οι εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουν. Η Διαιτησία, άλλωστε, απαιτεί επιμονή, μεθοδικότητα και στοχοπροσήλωση.

Το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ νοιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την παρουσία του Προέδρου της ΕΟΚ, κ. Ευάγγελου Λιόλιου, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Είναι σημαντικό που ο κ. Λιόλιος στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουμε προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της Ελληνικής Διαιτησίας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον Εθνικό καθηγητή και υπεύθυνο εκπαίδευσης, κ. Γιώργο Τανατζή όσο και τον υπεύθυνο Διαιτησίας της ΕΟΚ, κ. Χρήστο Χριστοδούλου αλλά και το Μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, κ. Κώστα Μουζάκη για την παρουσία τους, όπως και την άψογη συνεργασία τους προς όφελος των Διαιτητών που συμμετείχαν στο σεμινάριο.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά:

  • Τη Διοίκηση της ΕΣΚΑ-Η για την αναβολή των αγώνων της, ώστε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά για την αξιολόγηση των Διαιτητών.
  • Την Διοίκηση του ΠΕΑΚ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου «Δ. Τόφαλος».
  • Την Διοίκηση του Προμηθέα Πατρών για την παραχώρηση των γηπέδων του «Promitheas Park».
  • Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας και Ηλείας καθώς κι όλα τα Μέλη του για την φιλοξενία, καθώς και για την άρτια οργάνωση.
  • Τους εκπροσώπους των Συνδέσμων για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Τα μηνύματα που στάλθηκαν από την Πάτρα είναι αφενός, η κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη της Ελληνικής Διαιτησίας και αφετέρου, το γεγονός πως η Ελληνική Διαιτησία είναι ενιαία και αδιαίρετη.